کمک به استارت آپ ها در مناطق محروم و روستاها

۱۳۹۷/۰۱/۲۲
معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری، اظهار داشت: با شرکت های استارت آپ ها کارهایی را در روستاها انجام می دهیم تا دست بعضی از واسطه ها را کم کنیم و سود بیشتری نصیب تولید کننده شود و از طرفی سود بیشتری هم نصیب خریدار محصولات روستاییان شود.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، سید ابوالفضل رضوی با اشاره به وجود شرکت های استارت آپ در مناطق روستایی، اظهار داشت : با شرکت های استارت آپ ها کارهایی را در روستاها انجام می دهیم تا دست بعضی از واسطه ها را کم کنیم و سود بیشتری نصیب تولید کننده شود و از طرفی سود بیشتری هم نصیب خریدار محصولات روستاییان شود.
معاون توسعه روستایی، از آموزش به عنوان مهم ترین راهبرد برای بالا بردن کیفیت یاد کرد و گفت: آموزش روستاییان و عشایر برای بالا بردن کیفیت محصولات روستاییان امری مهم تلقی می شود. متاسفانه در کشور اشتباهی در خیلی از سطوح اتفاق می افتد که روستاها را فقط محل تولیدات کشاورزی می دانند در حالی که به جرات می توان گفت امروز محصولی نیست که در روستاها تولید نشود مثلا صنایع دستی، معدن، کشاورزی و دامداری و حتی قطعات خودرو و موتور در روستاها ساخته می شود.
رضوی با اظهار به این که برای داشتن خدمت بهتر و رضایت بیشتر مردم، چند کار را دنبال کردیم، گفت: به همراه وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شهر های صنعتی برنامه ریزی کردیم تا در هر دهستان نواحی صنعتی ایجاد کنیم و در سال گذشته نزدیک به ۴۰۰ ناحیه صنعتی را ایجاد کردیم و امسال هم بیش از این را کار خواهیم کرد.
وی با بیان این که متناسب با جمعیتی که در جهان داریم باید حداقل یک درصد از اقتصاد جهان را دارا می بودیم ولی این نقش خیلی کم است، در عین حال گفت: به تناسب در داخل کشور، یقینا حداقل نقشی که خواهیم داشت این است که بیش از سهم جمعیت روستایی در کل کشور سهم اقتصاد روستایی به ۱,۵ برابر وضعیت فعلی برسد.