راحتی برای کالاهای خارجی، سختی برای کالاهای ایرانی!

۱۳۹۷/۰۱/۲۹
برای تایید محصولات خارجی هیچ تست و استانداردی ‌وجود ندارد. این در حالی است که برای جا انداختن محصولات ایرانی مشکل جدی داریم؛ البته این مشکل در رابطه با محصولات دانش‌ بنیان که نیاز به استانداردهای خاصی دارد، جدی‌ تر است. 
به گزارش روابط عمومی اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، معاون علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری حین بازدید از شرکت حصین در مورد اقداماتی که در راستای حمایت از کالای ایرانی باید انجام شود، گفت: برای جا انداختن محصولات ایرانی مشکل جدی داریم؛ البته این مشکل در رابطه با محصولات دانش‌بنیان که نیاز به استانداردهای خاصی دارد، جدی‌تر است، مشکلات ساختاری در حال حاضر به این شکل است که برای تایید محصولات خارجی هیچ تست و استانداردی ‌وجود ندارد ولی در مورد محصولات داخلی، این تست‌ها مطرح می‌شود. درحالی‌که متاسفانه هنوز پروتکل‌های تست و استاندارد متناسب با این محصولات در کشور وجود ندارد. این موردی است که امسال باید به صورت جدی پیگیری کنیم و در جهت توسعه و حمایت از کالاهای ایرانی باید از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها حمایت بیشتری داشته باشیم؛ در این زمینه همه سازمان‌ها باید کمک کنند تا در این سال شاهد پایین کشیده‌شدن کرکره هیچ واحدی نباشیم.

سورنا ستاری با توجه به این نکته که سال ۹۶، سال خوبی برای استارت‌آپ‌ها بود و رکوردهای خوبی داشتند، در رابطه با استارت‌آپ‌های خدماتی بیان کرد: این استارت‌آپ‌ها باعث ایجاد شفافیت، در درسترس ‌بودن خدمات، از بین رفتن دلالی و در نتیجه شکسته ‌شدن قیمت خدمات می‌شود. نمونه‌های این موضوع را هم می‌بینیم که چقدر اثرات مثبت داشته‌اند. با توجه به این مزایا، استقبال مردم از این نوع استارت‌آپ‌ها زیاد است و به سرعت می‌توانند رشد کنند؛ بسیاری از آن ها به صورت هفتگی رشد ۱۰ درصدی را تجربه می‌کنند.